Posts Tagged as: participatory design

BASA tourism center | Compartment S4

BASA tourism center | Compartment S4

Basa Tourism Centre is designed with heavy stone filled gabion retaining walls at the bottom and a light wooden structure on top responding to the cold temperate climate of the Himalayas.

SAVE

Evergreen School | CAUKIN Studio

Evergreen School | CAUKIN Studio

Working in partnership with the charity Mothers Of Africa (MoA), CAUKIN Studio spent 3 months in rural Zambia constructing 4 classrooms and a teacher’s office for Evergreen School. The design takes from the local vernacular, using materials all sourced within 2 hours of the site and wraps around the existing classrooms to create a large central courtyard within the school.

SAVE

Integrated Community Center Rohingya Refugee Camp | Rizvi Hassan

Integrated Community Center Rohingya Refugee Camp | Rizvi Hassan

The host community of Hindupara and arround have come forward to create the center from which they can benefit in terms of psycho-social support, training, case management and knowledge sharing

SAVE

Subscribe to our newsletter